Individuele coaching

Individuele coaching
Coachen is het begeleiden van iemand van waar iemand is naar waar iemand wil en kan zijn. Gesprekken dragen bij aan het verhelderen van de vraag, het  verdiepen van inzichten en het vergroten van je levenskwaliteit.  Doel is regisseur van het leven te blijven ongeacht de omstandigheden. Te ontdekken wie je bent, wilt en kan zijn in deze fase van het leven. Hoe ouder je wordt, hoe meer je ontdekt  dat je graag jezelf wilt zijn.

Individuele coaching voor senioren
Individuele senioren ondersteunen die door omstandigheden meer grip en glans willen krijgen op hun leven.
Gespecialiseerd en gecertificeerd als Grip&Glanscoach.
Lid van Landelijke Netwerk seniorencoaches 

Individuele ondersteuning mantelzorger
Veel mensen worden automatisch mantelzorger. Maar wat betekent dat voor uzelf? Hoe blijf je balans vinden tussen de verleende zorg aan de ander en zorg voor jezelf. Door eens goed samen na te denken binnen de mogelijkheden van de specifieke situatie gaan we op zoek naar die goede balans.

Individuele coaching aan senioren in de laatste fase van hun werkzame leven.
Individuele senioren begeleiden om met “plezier” te blijven werken, zich bewust te zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden waardoor zij  positieve  keuzes maken en daarmee rond de pensioenleeftijd op een goede wijze afscheid kunnen nemen van hun werkzame leven. Goed afscheid nemen betekent openstaan voor nieuwe ontdekkingen in uw levensloop voor de nieuwe levensfase.

Met pensioen en wat nu?
Met pensioen gaan is voor mensen soms een grote drempel om overheen te stappen. Een vaste structuur in het leven van vele jaren valt weg. Je identiteit verandert. Ontdek uw eigen pad samen met de senioren-coach.

Past het bovenstaande niet bij uw vraag?
Neem vrijblijvend contact op. De Senioren-coach (06- 511 945 69) denkt graag met u mee.