Werkplaats Senioren-coach

Werkplaats Senioren-coach  is een samenwerkingsverband van Hennie de Boer en Marieke van Gemeren, die als maatschappelijk ondernemers workshops en trainingen rondom ouder worden en ouder zijn. Zij staan voor verdieping en ontwikkeling in het leven.

Route66 van professional naar pensionado

seniorencoach-voorkantElke werkende komt voor belangrijke keuzes te staan. Hoelang blijf ik werken en waar haal ik mijn energie uit. Route 66 is een routeplan voor werkenden om vragen rondom deze nieuwe levensfase te verkennen. Voor mensen die willen dromen over hun toekomst. Via Route 66 inspiratie willen opdoen om te kiezen tussen gebaande wegen of nieuwe paden.
Voor nu en later. Voor onderweg zijn of even stil staan.                                Voor uitstippelen of laten verrassen wat op je pad komt en
welke persoonlijke route jij kiest.  
Voor meer informatie zie
Route 66.

logo GG TMEén van de workshops en trainingen is Grip&Glans”.
Samenwerken aan kwaliteit van leven. Iedereen is in belangrijke mate zelf verantwoordelijk voor zijn/haar leven. Soms is het goed even de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen? Probeer eruit te halen wat erin zit! In de workshops of groepscursus maakt u kennis met de Glansschijf. Hiermee krijgt u inzicht in de elementen die uw leefplezier beïnvloeden. We ontdekken gezamenlijk handvatten hoe u plezieriger kunt leven.

Voor meer informatie zie Grip&Glans of gripenglans.nl